Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

On 10:29 π.μ. by Insurance Station
θεσσαλονίκη
Λίγες μέρες απομένουν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με θέμα «Εξελίξεις, ευκαιρίες και προοπτικές της Ασφαλιστικής Αγοράς», που συνδιοργανώνουν η ΕΑΔΕ και τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης στις 10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της οποίας εκπρόσωποι της διοίκησης των ασφαλιστικών εταιρειών και των διαμεσολαβούντων θα συζητήσουν γύρω από τα φλέγοντα προβλήματα του κλάδου.

Έχουν κληθεί και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.
Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος θα κηρύξει και την έναρξη εργασιών της ημερίδας, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Γιώργος Μπενέτος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών κ. Αλ. Σαρρηγεωργίου.
Εκπροσωπώντας τις ασφαλιστικές εταιρείες θα παραστούν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σπ. Μαυρόγαλος, ο Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και Πρόεδρος του Επικουρικού Κεφαλαίου κ. Δημήτρης Ζορμπάς, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Μινέττα Ασφαλιστικής κ. Κώστας Μπερτσιάς, o Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco κ. Κάρολος Σαΐας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interlife κ. Γιάννης Βοτσαρίδης και ο κ. Κώστας Γιαννιώτης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιντερσαλόνικα.
Κάθε ένας από τους προαναφερθέντες θα κληθεί να απαντήσει σε πέντε ερωτήματα. Ήδη οι εκπρόσωποι των σωματείων των διαμεσολαβούντων βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας των συνολικά 30 ερωτήσεων που θα απευθύνουν προς τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών.
Οι ερωτήσεις αυτές θα θίγουν τα πιο σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους διαμεσολαβούντες και δημιουργούν τριβές στις σχέσεις τους με τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Εκπροσωπώντας τους διαμεσολαβούντες στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Πρόεδρος της ΕΑΔΕ και του ΠΣΑΣ κα Ελένη Γρυπάρη, ο Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ κ. Γιώργος Καραβίας, η Πρόεδρος της ΕΕΑΕ κα Δήμητρα Λύχρου, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ.Αλέξανδρος Ραφαηλίδης και ο κ. Δημήτρης Αναστασίου, μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Θ.
Συντονιστές της ημερίδας θα είναι οι κ.κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης και Κυριάκος Μερελής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η παρουσία όλων των διαμεσολαβούντων, λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων και των αλλαγών που έρχονται στον κλάδο είναι επιβεβλημένη.
Η ημερίδα θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω internet. Όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα το απόγευμα, μπορούν να συνδεθούν με το link:
Πηγή: insurance-eea.gr